Перейти до основного вмісту

Вітер з півночі

З півночі сьогодні дме холодний вітер, такий пронизливий і не типовий для цієї пори року, що на мить мені здалося я загубилась у просторі часу. Я подумала, що завітав він до нас не просто так, що з собою він приніс казки і легенди півночі, такі ж древні, як світ.
Дерева колихаються, і я знаю, що вони розуміють, про що шепоче вітер, вони гойдаються з ним в такт, як під музику, яку чути лише їм.
Не знаю чому вітер саме з півночі. Просто мені завжди здавалося, що якщо він холодний, то обов'язково з півночі, ну так звучить більш загадково, і здається, що всі це розуміють.
Десь вдалині, чується відголос древніх світів, бубен виблискує на сонці, повторюючи ритм самої природи, і тіло саме проситься танцювати. Танець нестримний, але спокійний, загадковий і йде від самого серця. Хоча, важко сказати, що від серця, він ніби наповнює тебе, ніби ти знаєш як рухатись з кожним разом, але відчуваєш це не серцем, а всією своєю душею. Танець прийшов з минулого, як і сама мелодія. Він живий сам по собі, він хотів проявитися в цьому світі, побути тут певний час, і обрав для цього людину, як інструмент. Танець - істота з паралельного світу, приходить і йде коли того забажає. Танець звільнює щось  глибоко засівше в тобі самому, щось первинне.
Лінії і кольори складають загальний образ, червоний вогнем вистрибує з середині тіла, коли потрібно рухатись, коли потрібна сила йти вперед, не озираючись, коли потрібно подолати перешкоди в тобі самому. Адже більше їх і справді ніде не існує, лише в твоїй голові.


#вітер #думки #кольори #blogger #loquerisadavem #talk_to_the_bird #Avem

Коментарі

  1. "Танець - істота з паралельного світу, приходить і йде коли того забажає. Танець звільнює щось глибоко засівше в тобі самому, щось первинне." - дуже пронизливо
    сказано

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Право на свободное выражение мыслей...

Природа - совершенна. Она создала все так, как должно быть. Но к сожалению, по непонятным мне причинам, сейчас человек идёт против природы, забывая, что он сам ее часть, и что без нее не будет и его... Но сейчас не об этом. Итак, я в полном замешательстве, по какой такой причине, человек рождённый мужчиной, хочет стать женщиной? И почему в конце концов это происходит? Конечно, возможно, мне не стоит вникать в это, но я никак не могу понять, и наверное никогда не пойму, что подвергло тех мужчин перевоплотиться в противоположный пол. Ох, но постойте, им не удалось, они стали чем-то третьим, или каким там по счету?  В природе все просто - есть мужчина и женщина, Шива и Шакти, логика и творчество. Их союз создаёт новую жизнь и саму Вселенную. И так всегда было, есть и будет, так построен этот мир и так работает.  Человек наделён разумом и чувством самоосознания, но ко всему этому чрезмерный мыслительный процесс приводить к вот таким подобным ситуациям, когда человек идёт против собственно